Search the Community

Showing results for tags 'vibration'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the APQS Forums!
    • Gone Quilting...Chat About Anything
    • Pictures
    • APQS Machines
    • Videos
    • Longarm Machine Quilting Training
    • Troubleshooting & Tips
    • Quilter's Favorites
  • International Forums - Choose Your Language
    • Scandinavisk
    • Deutschsprachig
    • Francais
    • Español
  • Scheduled Forum Maintenance Friday, 1/18/13

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi there! - I am hoping someone can comment or advise - for some time I've experienced a 'rattle' or a vibration that sounds as if it could be coming from the upper rear part of my Millie. Before I take off the top hood to investigate I was wondering if this is a common symptom of the motor brushes requiring replacement? I've never replaced brushes before so would welcome any advice re what might be causing this vibrating noise. Warm regards Amanda
  2. I am trying to do a large swirl panto design and when I try to keep it smooth going in the circular path, my machine starts jumping in spots. I don't know if it is somehow out balance or what. I have cleaned the rails and the wheels and oiled it. I think it only does it on the circles, not on other designs. An my thread keeps breaking on the row I am on now. I have a Millenium 2011. Any ideas? I'm not sure where to begin troubleshooting.