Sign in to follow this  
tleduke

inserted new bobbin now it won't stitch properly

Recommended Posts

I have an APQS Lenni and I use Glide on the top and prewound FilTec bobbins.  Every time I have to change bobbins, I can't get it to stitch properly.  I have changed the needle, rethreaded the machine many times, cleaned and oiled the bobbin case.  This picture is the underside of the quilt.  I'm SO frustrated!  Of course it's a rush order.....

IMG_2809.JPG.4def5ea75c4a7c5c5f6f4966c4b7d5e2.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you dropped your bobbin case?  If you have one try a different bobbin case and see if that helps.  What happens if you use a bobbin that you have wound rather than a pre wound?  If it is just one batch of pre wounds that you having trouble with it is possible that they may be at fault.  The bobbin spring does need to be removed if you are using the magnetic FilTec bobbins.

 

 


24D32CBE5BBA870354340E86069CB492.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this